Föreläsning Helena Rooth Svensson

Eventet är avslutat

Föreläsning Helena Rooth Svensson

Biljetter från 125,00 SEK

Plats

Datum

22 feb 2020 13:00 - 16:30

Beskrivning

Sköldkörtelproblematik - Förstå hur din sköldkörtel fungerar


Helena Rooth Svensson, läkare och specialist i allmänmedicin samt författare, senast till boken  "Sköldkörteln och mycket mer" ger oss denna intressanta föreläsning. 

Med en resa i cellernas värld får vi förklaring till vad som händer på cellnivå och vilka konsekvenserna blir när sköldkörteln inte fungerar  normalt. Varför drabbas så många av sköldkörtelrubbningar, varför mår så många dåligt trots behandling och varför blir så många missförstådda av vården? 

En föreläsning för dig som är sköldkörtelsjuk och vill lära dig mer, för dig som anhörig som vill få en bättre förståelse för den sköldkörtelsjuke, för dig som är allmänt intresserad och för dig som jobbar inom vården och möter sköldkörtelsjuka i ditt arbete eller du som läser till läkare och vill lära dig mer.

Föreläsningen ser du live i Umeå,
Frälsningsarmén Kungsgatan 47 B 

Fika kommer att säljas i pausen i Umeå.
Insläpp från 12.30


Du som bor ute i länet kan även se föreläsningen, då kan du se live via länk hos några av Vuxenskolans kontor, i Skellefteå är föreläsningen i IOGT-NTO lokal. Du köper din biljett här och sedan ser du föreläsningen på Vuxenskolan på den ort du köpt din biljett.
Observera att det är ett begränsat antal biljetter.

Följande orter erbjuder live via länk av föreläsningen:
Vuxenskolan Storuman, Järnvägsgatan 12
Vuxenskolan Vilhelmina, Folkets Hus Tingsgatan 8
Vuxenskolan Åsele, Storgatan 37
Vuxenskolan Lycksele, Nybruksgatan1
IOGT-NTO Skellefteå, Kanalgatan 35
Vuxenskolan Sorsele, Strandvägen 11
Vuxenskolan Malå, Storgatan 38
Vuxenskolan Burträsk, Kamvägen 4
Vuxenskolan Dorotea, Parkvägen 4

Inget återköp på köpta biljetter. 


Arrangör

Sköldkörtelförbundet Västerbotten jobbar för att ge oss sköldkörtelsjuka en individanpassad vård var vi än bor i landet. Vi jobbar också för att öka kunskapsnivån både inom sjukvården men även för dig som sköldkörtelsjuk.

Lokal

Frälsningsarmén Umeå Kungsgatan 47, 903 26 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.