Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Föreläsning: Hälsobalansen – fyra nycklar till ett bättre liv

Eventet är avslutat

Föreläsning: Hälsobalansen – fyra nycklar till ett bättre liv

Från Gratis

Plats

Datum

6 feb 2019 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen på en gratis föreläsning med den brittiske läkaren Dr Rangan Chatterjee, aktuell i Sverige med den internationellt bästsäljande boken Hälsobalansen. Vi bjuder på lätt förtäring i samband med föreläsningen.

Dr Rangan Chatterjee är en av Storbritanniens mest inflytelserika husläkare och har startat en smärre revolution i sitt hemland. I genomsnitt kunde Dr Chatterjee bara hjälpa ca 20 procent av patienterna på sin mottagning att bli friska. De allra flesta av hans patienter led av vanliga, ofta kroniska, sjukdomar som migrän, diabetes 2, depressioner, krånglande mage, sömnproblem, övervikt och fibromyalgi. I bästa fall kunde han ge dem kostnadskrävande symptomlindring. En dag tröttnade han.

I stället för att slentrianmässigt skriva ut mediciner började Dr Rangan Chatterjee på allvar rota i orsaken till patienternas tillstånd. Han fann att nästan alla problem bottnade i patienternas livsstil. Efter intensivt researcharbete och många resor till experter världen över skapade han en egen metod för att hjälpa patienterna att själva ta kontrollen över sin egen hälsa och successivt ändra sin livsstil. Idag botar Dr Rangan Chatterjee majoriteten av sina patienter – tillsammans med patienterna själva. Modellen har fyra hörnstenar och hjälper patienterna att skapa balans mellan vila, rörelse, mat och sömn. Med sitt strukturerade tillvägagångssätt har Dr Rangan Chatterjee kunnat hjälpa tusentals patienter med kroniska sjukdomar att bli friska/symptomfria.

Dr Rangan Chatterjee har arbetat som läkare i snart 20 år och har sin bas i Manchester i England. Nu utbildar han även andra läkare i ”livsstilsmedicin”, bland annat på Royal College of General Practitioners och genom kurser i andra sammanhang. Dr Rangan Chatterjee är idag en av Storbritanniens mest tongivande och allra mest respekterade husläkare. Hans podcast ”Feel better, Live more” är Storbritanniens mest populära hälsopodd. Dr Rangan Chatterjee har även medverkat i en egen, dokumentär TV-serie på BBC, A doctor in the house, där han hjälper hela familjer till bättre hälsa, en serie som i skrivande stund har sänts i 70 länder. Hans första bok, ”The Four Pillar Plan”, har blivit en Sunday Times bestseller och Amazon no 1 bestseller. Den kommer i januari på svenska under namnet Hälsobalansen – fyra nycklar till ett bättre liv.


Lokal

Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer