skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Föreläsning: Farbror Grön - odla året runt

Eventet är avslutat

Föreläsning: Farbror Grön - odla året runt

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

3 mar 2020 18:00 - 20:30

Beskrivning

I snart 30 år har Farbror Grön haft händerna i jorden och ägnat sig åt det gröna. Det började med en övergiven trädgård och har blommat ut till att han odlar minst tre olika odlingar varje säsong, på takfarmen, stadsodlingen, tillsammansodlingen och skogsträdgården. Förutom odlingskällare, ett par växthus, balkong och fönster. Farbror Grön odlar för smak och älskar att tänja på gränserna. Det sås på vintern, våren, sommaren och hösten och redan när han står med fröna i sin hand finns en vision om vad dessa underbara grödor skall användas till i köket. Att odla är att leva, att se livet i varje ögonblick.

Nu kommer Farbror Grön kommer till Garveriet och sprider grön glädje och kunskap!

När: 3/3
Tid:
18-20.30 
Var: Garveriet i Floda
Ingår:
Smörgås och Kaffe
Pris: 200KR

Fantastisk inspiration för att komma igång med odlandet man drömt om. Dessutom får ni möjlighet att ställa era frågor som ni funderat på direkt till honom.

Farbror Grön kommer att ha med sig böcker som man får möjlighet att köpa. Läs mer om Johannes i länken  http://farbrorgron.se/

Arrangeras i samarbete med ABF

Lokal

Garveriet i Floda Garveriet i Floda, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer