Eventet är avslutat

Föreläsning: ADHD och skolan - för föräldrar

95,00 SEK

Online-event

Datum

19 jan 2022 18:00 - 20:30

Beskrivning


Bakom varje skenbart lugn förälder till ett barn med ADHD finns också en som är frustrerad. 
För att vara förälder till barn med ADHD eller ADHD-liknande symptom, eller annan form av NPF-diagnos, är en utmaning. En av de stora delarna av denna utmaning är förhållandet till skolan. Samtidigt som man ofta måste kämpa för sina och sitt barns rättigheter, måste man också arbeta för att ha en god relation med personerna som arbetar i skolan.
Jag ger i den här föreläsningen sitt perspektiv på detta problem, samt ger konkreta tips råd och tankar som du som förälder kan ta med dig i dina kommande kontakter med skolan.

Föreläsningen sker direktsänt online. Du behöver en dator, mobiltelefon eller surfplatta för att ta del av föreläsningen. Du får en länk till evenemanget när du köpt biljett. När det är dags för föreläsningen klickar du bara på den länken.

Jag som föreläser heter Håkan Ernklev. Vill du ha kontakt med dig - klicka här! 
Vill du se andra föreläsningar av mig om ADHD? Klicka här!

Arrangör

Jag håller föreläsningar och utbildningar med anknytning till ADHD och förhållningssätt. Föreläsningarna vänder sig till föräldrar, skolor och institutioner och vill ge ett annat perspektiv på ADHD än det som står skrivet i diagnoskriterierna och i utredningarna från BUP. Jag fokuserar utifrån egna erfarenheter på omgivningen, på skolan och på det landskap som man har att vandra med sin ADHD, oavsett om man har fått diagnosen på papper eller bara har den i sig ändå.

Jag ger ett annat perspektiv på synen på ADHD och ger konkreta råd och tips kring hur man som vuxen kan fundera över sitt förhållningssätt till barnet eller eleven - och för den skull också till ens egna vuxna omgivning, som gärna säger "Du måste bara sätta ner foten!"

Vill du kontakta mig - klicka här!

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.