Fördjupning Tisdagar 17-19

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
25 jan 2022 17:00
22 mar 2022 19:00
Superarrangör
Biljetter 2.500,00 SEK
Biljetter 2.500,00 SEK

Fördjupning

För dig som har gått en eller två terminer hos oss eller motsvarande. Här dyker vi än lite djupare i improvisationsteaterns underbara vatten. Leken är fortfarande central och vi övar oss på sceniskt lyssnande och ser hur bejakandet kan skapa precis den sortens magi som endast går att hitta i improvisationsteater. Dialogen kring varför scener "funkar" eller inte blir också djupare samtidigt som scenerna blir längre och dramatiken ännu större!

Går man kurs hos improverket ges möjlighet att stå på våran scen på både "Vm i Impro" och vår kursuppspelsföreställning "Kabbàdésch"

Frivilligt förståss!  Mer info får man av kursledaren när kursen startar!

Och förresten. Vi har skrattgaranti! Men det är ju sen gammalt

Praktisk info
Startdatum: 25 januari 2022
Slutdatum:  22 mars 2022
Dag: Tisdagar  (9 st tillfällen)
Tid: 17 - 19
Pris: 2500 kr
Kursledare: Susanna Björnberg


Susanna Björnberg

Susanna är improvisatören som dessutom är författare. Hon har förvisso lång erfarenhet av både improvisationsteater, skrivande och trivia men hoppas främst bli ihågkommen som stolt före detta matte till två eldbukssalamandrar (Einstein och Frankenstein) och en orimligt kaxig nymfparakit (Yoru).


Bästa egenskap som kursledare: Lyhörd för vad som händer och ser individernas och gruppens behov. Och glad. Jag är glad.

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång pga sjukdom är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 

Profile picture
Kvartersscenen 2lång

För att komma in på 2Lång som publik på någon av våra föreställningar och officiella tillställningar behöver du i entrén uppvisa vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling.
Detta gäller från och med den 9 december 2021 och framåt, alla över 18 år.

Du hittar ditt bevis på www.covidbevis.se


Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.