Fördjupning Måndag 19.15-21.15 Jämna veckor

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
24 jan 2022 19:15
16 maj 2022 21:15
Superarrangör
Biljetter 2.500,00 SEK
Biljetter 2.500,00 SEK

Fördjupning

För dig som har gått en eller två terminer hos oss eller motsvarande. Här dyker vi än lite djupare i improvisationsteaterns underbara vatten. Leken är fortfarande central och vi övar oss på sceniskt lyssnande och ser hur bejakandet kan skapa precis den sortens magi som endast går att hitta i improvisationsteater. Dialogen kring varför scener "funkar" eller inte blir också djupare samtidigt som scenerna blir längre och dramatiken ännu större!

Går man kurs hos improverket ges möjlighet att stå på våran scen på både "Vm i Impro" och vår kursuppspelsföreställning "Kabbàdésch"

Frivilligt förståss!  Mer info får man av kursledaren när kursen startar!

Och förresten. Vi har skrattgaranti! Men det är ju sen gammalt

Praktisk info
Startdatum: 24 januari 2022
Slutdatum:  16 maj 2022
Dag: Måndagar jämna veckor (9 st tillfällen)
Tid: 19:15 - 21:15
Pris: 2500 kr
Kursledare: Hjalmar Hardestam

Hjamar
Hjalmar är den glada värmlänningen som lever för impro. Han är med i fyra olika improgrupper och startade Dramaverkets improverksamhet i Karlstad. När han inte improviserar kan ni se honom cykla runt på sin orangea cykel vars stänkskärm egentligen är ett skohorn från IKEA.

Bästa egenskap som kursledare: Snäll, närvarande och inkännande!  Skapar ett tryggt och avslappnat utrymme där deltagarna får vara sig själva.

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång pga sjukdom är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 

Profile picture
Kvartersscenen 2lång

För att komma in på 2Lång som publik på någon av våra föreställningar och officiella tillställningar behöver du i entrén uppvisa vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling.
Detta gäller från och med den 9 december 2021 och framåt, alla över 18 år.

Du hittar ditt bevis på www.covidbevis.se


Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.