Förbundsstämmobankett 2023

Förbundsstämmobankett 2023

Få biljetter kvar

Biljetter från 550,00 SEK

Plats

Datum

22 apr 2023 18:00 - 23 apr 2023 02:00

Beskrivning

Välkommen att delta på Centerstudenters förbundsstämmobankett den 22 april!

Den 21-23 april är det dags för förbundsstämma i lärdomsstaden Uppsala. På traditionsenligt manér ska debatter, beslut och festligheter ta Centerstudenter in i ett nytt verksamhetsår. Under lördagskvällen, den 22 april, kommer vi äta gott, sjunga och skåla ikapp under en traditionsenlig stämmobankett.

Stämmohelgens bankett kommer gå av stapeln på nation, centralt i Uppsala. Banketten inleds med fördrink runt klockan 18:30, därefter serveras en trerätters middag och slutligen kommer vi ha dansgolv och mingelgolv öppet till klockan 02.

Du som enbart vill delta på stämmohelgens bankett fyller i anmälan nedan.

Mer information om specifik plats och tid mejlas ut närmare inpå stämmohelgen.


Varmt välkommen!

Förbundsstyrelsen genom stämmogeneralerna

/Nora Karlsson, Rasmus Elfström, Rebecka Undén & Mattias Jonsson


Allmän information

Vad kostar det?

550 kr, då ingår trerätters middag inkl dryck och fördrink. Betalning sker här via Billetto vid anmälan. Anmäl dig senast 23.59 den 21 mars .

 • Vid avanmälan innan anmälningstiden löpt ut återbetalas anmälningsavgiften minus de administrativa avgifter Centerstudenter haft i samband med din anmälan.
 • Om du avanmäler dig utan giltig orsak (vid sjukdom krävs läkarintyg) efter att anmälningstiden löpt ut eller inte dyker upp kommer du inte återbetalas din anmälningsavgift.
 • Observera att det inte går att anmäla sig till detta evenemang om man har obetalda fakturor från Centerstudenter sedan tidigare. Har du obetalda fakturor kommer din anmälan inte bli giltig förrän dessa är betalda. Är du osäker om du har en obetald faktura kan du vända dig till generalsekreterare Malin Stampe.

Hur gör jag om jag vill hålla tal eller spex?

I anmälningsformuläret finns en ruta för att anmäla tal/spex. Det är här du anmäler intresse för detta. Närmare inpå banketten kommer ansvariga toastmasters eller någon av stämmogeneralerna kontakta dig angående detta. 

Arrangör

I Centerstudenter är idéerna och diskussionerna i centrum men vi är också en plats för socialt umgänge och politisk kompetensutveckling. Som medlem knyter du spännande kontakter och samlar värdefulla erfarenheter inför yrkeslivet.


På nationell nivå arrangerar vi stämmor, utbildningshelger och intressanta seminarier. Vi ordnar även mingel, fester och studieresor. Huvuddelen av Centerstudenters verksamhet sker i våra lokalavdelningar. Ta chansen att besöka spännande talarkvällar, diskutera politik på våra pubträffar eller påverka den politiska utvecklingen i din stad tillsammans med likasinnade. Kontaktuppgifter till våra lokalavdelningar hittar du under fliken “avdelningar” här på hemsidan.


Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund. Vi har en egen självständig organisation men är en del av Centerrörelsen. Det innebär att du som medlem i Centerstudenter kan ställa upp som kandidat i de allmänna valen för Centerpartiet och att du kan påverka Centerpartiets politik tillsammans med oss. Ett medlemskap i Centerstudenter erbjuder vägarna in till centrum av svensk politisk debatt och möjligheten att på riktigt påverka svensk politik.

Här kan du besök vår hemsida och läsa mer om oss. Vill du bli medlem hos oss finns mer information här!

Lokal

Specifik plats meddelas efter anmälan., 753 11 Uppsala, 753 11 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.