Hoppa till huvudinnehåll

Förbundsstämma 2024

Förbundsstämma 2024

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

16 aug 2024 16:00 - 18 aug 2024 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Ärade centerstudent - det nalkas åter till förbundsstämma i Lund!

Under den 16 - 18 augusti samlas vi alla till förbundsstämma i Lund. Där ska vi behandla motioner, välja ny styrelse och ha festligheter som den sydliga studentstaden inte kommer glömma i första laget. 

För knegare kostar deltagande 550 kr och för studerande 450 kr.

I priset ingår:
- Resa
- Boende (för personer som inte bor i Lund)
- Kost
- Förbundsstämmobankett

Anmälan stänger 7 juli.

Om du har frågor kan du höra av dig till generalsekreterare Kristina Berging, kristina.berging@centerpartiet.se

Väl mött! 

Arrangör

I Centerstudenter är idéerna och diskussionerna i centrum men vi är också en plats för socialt umgänge och politisk kompetensutveckling. Som medlem knyter du spännande kontakter och samlar värdefulla erfarenheter inför yrkeslivet.


På nationell nivå arrangerar vi stämmor, utbildningshelger och intressanta seminarier. Vi ordnar även mingel, fester och studieresor. Huvuddelen av Centerstudenters verksamhet sker i våra lokalavdelningar. Ta chansen att besöka spännande talarkvällar, diskutera politik på våra pubträffar eller påverka den politiska utvecklingen i din stad tillsammans med likasinnade. Kontaktuppgifter till våra lokalavdelningar hittar du under fliken “avdelningar” här på hemsidan.


Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund. Vi har en egen självständig organisation men är en del av Centerrörelsen. Det innebär att du som medlem i Centerstudenter kan ställa upp som kandidat i de allmänna valen för Centerpartiet och att du kan påverka Centerpartiets politik tillsammans med oss. Ett medlemskap i Centerstudenter erbjuder vägarna in till centrum av svensk politisk debatt och möjligheten att på riktigt påverka svensk politik.

Här kan du besök vår hemsida och läsa mer om oss. Vill du bli medlem hos oss finns mer information här!

Lokal

Lund, Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer