skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

För Livet-cupen mot ALS

Eventet är avslutat

För Livet-cupen mot ALS

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

22 okt 2022 10:00 - 17:00

Beskrivning

Lördagen den 22 oktober 2022 kommer denna härliga välgörenhetscup äga rum i Baltiska Hallen i Malmö.

Turneringen som jag nu tänker arrangera är tänkt att vara under en dag då hela turneringen avgörs. Det ska vara 8 lag varav 4 lag kommer att bestå av kända fotbollsansikten i Sverige. Vi spelar cupen med inomhusregler från 80-talet. Som medarrangör finns Vi Lirare med Tommy Söderberg fd förbundskapten för Svenska landslaget och Bosse Petersson fotbollstränare och expertkommentator. Vi har även fått klartecken från Jonas Eriksson fd fotbollsdomare på svensk och internationell elitnivå.

Matcherna består av seriespel, samt match om 3:e pris och final.

Vi hoppas på utsåld arena och på evenemanget kommer det finnas läkare och sköterskor från Karolinska Institutet samt från Neurologen i Malmö och till dom kan du ställa dina frågor om ALS. Det kommer även finnas kiropraktor och massageterapeuter från The Clinic i Malmö och mycket mera. Mat och dryck finns till försäljning där pengarna går direkt till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskningen.

Lokal

Baltiska Hallen Baltiska Hallen, Eric Perssons väg 8a, 217 62 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer