Event inställt

FÖR EVIGT - MALMÖ

149,00 SEK

Plats

Datum

2 okt 2020 20:00 - 22:00

Beskrivning

Höstens succé FÖR EVIGT - KARAKOU & KOMIKERNA fortsätter. Turnén kommer till Malmö och Babel. En helkväll fylld med musik och standup.

Insläpp: 19.00

Showstart: 20:00

KARAKOU

Med ett text- och melodispråk som förvärvat hundratusentals lyssnare under 10-talet har Uppsalakonstellationen Karakou blivit ett av . Lyssningar och streams digitalt åsido, vill du uppleva Karakou ska du göra det live.

"En känslomässig fullträff"

- Musikmagasinet GAFFA

KOMIKERNA

Konferencier Marcus Thapper (Släng dig i Brunnen, AMK Morgon, Kolla Svensken osv) leder er genom en timme fylld med standup av några av landets hetaste och bästa komiker. I höstas dök t.ex. K. Svensson, Martin Soneby, Elinor Svensson, Clara Kristiansen, Ludde Samuelsson upp. Utöver dessa extrakomiker är såklart Jonathan Tengwall (Som verkligen är otrolig rolig på scenen, reds. anm.) med på hela turnén även i vår.

Arrangör

Lokal

Babel Babel, Spångatan 38, 211 53 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.