Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

FOR ALL THE OTHER REASONS - BODHI PROJECT

Eventet är avslutat

FOR ALL THE OTHER REASONS - BODHI PROJECT

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

7 februari 2020 - 8 februari 2020

Beskrivning

För andra gången har koreografen Francesco Scavetta fått i uppdrag att arbeta med sex unga dansare från BODHI PROJECT (Österrike). Deras arbete under den senaste månaden på Vitlycke - CPA har resulterat i scenkonstverket ”For all the other reasons” med visningar den 7, kl. 19.00, och 8 februari, kl. 17.00, på Vitlycke – Centre for Performing Arts i Tanumshede.

"For all the other reasons" har sin utgångspunkt i ”Lost Accidently”, ett scenkonstverk av Francesco Scavetta/Wee som framfördes på Vitlycke – Centre for Performing Arts under år 2017. I ”For all the other reasons” fortsätter Francesco Scavetta vidareutveckla teman av förlust och att vara vilse. Hur påverkar våra erfarenheter av att vara vilse oss som individer? Hur påverkar det oss som grupp?

BODHI PROJECT är ett Artist-in-Practice dansprogram på SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) som lyfter nya röster inom koreografi på den internationella samtida dansscenen. I ledarskap av deras konstnärliga ledare Susan Quinn (grundaren och ledaren av SEAD), skapar BODHI PROJECT nya spännande scenkonstverk som turnerar världen runt. BODHI PROJECT anses vara ett av de mest framstående samtida danskompanierna med fokus på avantgarde för unga professionella dansare. Internationellt är dansprogrammet känt som en exceptionell plattform för samtida koreografi.

Läs mer om

FOR ALL THE OTHER REASONS på Vitlycke - Centre for Performing Arts: https://vitlycke.org/

BODHI PROJECT: http://www.bodhiproject.at/

Francesco Scavetta: https://wee-francescoscavetta....

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer