Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Folkmusik för folkliga

Eventet är avslutat

Folkmusik för folkliga

Från Gratis

Plats

Datum

9 nov 2019 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Folkmusik för folkliga (och den som somnar den slänger vi ut)

Varmt välkomna till en afton där Kammarkören Cantare bjuder på folkmusik från hela världen, bland annat från Bohuslän, Sydafrika, Haiti och Bulgarien (och givetvis Dalarna, det går inte att sjunga folkmusik utan att Dalarna smyger sig in på ett hörn).

Vi utforskar de lite märkliga budskap som ofta finns i folkmusiken och utmanar våra röster med traditionella sångsätt. Det blir finstämda klanger och ljuva tenorsolon, men framför allt kommer det att svänga rejält om den här konserten. En upplevelse som livar upp novembermörket.

Det här vill ni inte missa!

Biljettpris
Förköp: 130:- (inkl. administrationsavgift)
I dörren: 150:-
Barn under 12 år: Fri entré

(Och nej, vi kommer inte att slänga ut någon)

(…men taket kanske kommer att lyfta!)

Arrangör

Kammarkören Cantare är en fristående, blandad kör i Stockholm. Kören består av ca 30 körsångare och gör vanligtvis två större konserter per termin.

Vi sjunger en mycket blandad repertoar bestående av körlyrik från olika epoker – såväl sakral som profan, arrangemang av folkmusik och även populärmusik.

Lokal

Engelska Kyrkan, 115 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer