skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Folkfest! med Ola Aurell + Björn Ende tänker på Romarriket

Eventet är avslutat

Folkfest! med Ola Aurell + Björn Ende tänker på Romarriket

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

13 feb 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Folkfest! med Ola Aurell (testshow)

Det har kommit mycket obehagligt från den sjungande komikern herr Aurell genom åren. Thomas Quick, diagnoshån, djurmisshandel och "vidriga kvällar". Men nu är det dags för den sjungande komikern från Tollered att hitta sina rötter i myllan och bli sådär folkkär som alla drömmer om.

Ackompanjerad av den eminente Björn Ende framför han sina senaste alster om bara sådant som som vanliga, trevliga människor från mindre orter tycker om. Chips, bilar, gamla svenska krig, starköl och stockholmshat.

Vad kan gå fel?

Dessutom framför Björn sin egen show/låt:

Björn Ende tänker på Rom

Björn Ende är musiker, komiker, kompositör och låtskrivare. Känd bland annat från Rollspelsklubben, BON och Katten Skogmans orkester. Björn Ende har åtagit sig ett livsprojekt att skriva låtar som ska förklara all världens fakta och historia. Naturligtvis (trendkänslig som han är) passar han på att slå mynt av sitt Epos ”Björn Ende tänker på Rom” vilken är en 30 minuters genomkomponerad text som förklarar Romarrikets fullständiga historia.

Arrangör

Lokal

Contrast Public House, Tredje Långgatan 16, 413 03 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer