Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

FOLK på scenen: Zoe Lobos & badji

Eventet är avslutat

FOLK på scenen: Zoe Lobos & badji

Från Gratis

Plats

Datum

2 nov 2023 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till FOLK på scenen 2023!

Upplev höstens andra FOLK på scenen-konsert med artisterna Badji & Zoe Lobos. Deras autentiska musikaliska utforskningar är något ni absolut inte vill missa. Denna kväll blir en intim konsertupplevelse utöver det vanliga!

badji
2017 deltog badji i poesitävlingen ”Ortens bästa poet” och kom på en andra plats med texten ”Fett gata”. Efter succén väntade många på att hans skrivhäfte skulle sammanflätas med musik då han även har ett förflutet som en av medlemmarna i hiphop kollektivet ”Krabban” – med rötterna i Husby. Sommaren 2023 fick man äntligen höra hans sköna stämma när han gästade musikrörelsen Harakatt och nu är han mer aktuell än någonsin. Under november släpper badji sin första EP och till denna konsert kommer han att presentera en exklusiv exponering av sin kommande utgivning ”JA”.

Zoe Lobos
Söderortsartisten Zoe Lobos debuterade 2020 med låten ”Dubbelmoral”, och hon förstod snabbt vilken musikalisk bana hon skulle ta. I stället för att låta sig placeras i ett musikaliskt fack upptäckte hon att just blandningen av att rappa, sjunga och experimentera med olika sound var det som skulle komma att bli hennes unika stil. Med rötter från Uruguay har Zoe visionen att föra samman sitt latinamerikanska ursprung och svenska uppväxt i sin musik – vare sig det gäller beat, melodi eller språk ska musiken vara autentisk rakt igenom.

Datum & tid: 2 november kl 19.00

Adress: FOLK i Skärholmen, Bodholmsgången 15 (framför Skärholmens sim- och idrottshall)

______________________________________
Konserten är en del av Kista Världsmusikfestival och görs i samarbete med FOLK i Skärholmen och ABF Stockholm med stöd av Stockholm Stad.


Arrangör

Lokal

FOLK i Skärholmen, Bodholmsgången 15, 127 48 Skärholmen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer