skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

FN-dagsseminarium: Demokrati och mänskliga rättigheter - i skuggan av pandemikrisen

Eventet är avslutat

FN-dagsseminarium: Demokrati och mänskliga rättigheter - i skuggan av pandemikrisen

Från Gratis

Plats

Datum

23 okt 2021 13:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Sedan utbrottet av covid-19 och dess globala spridning har mycket annat hamnat i skuggan av pandemin, däribland viktiga frågor om tillståndet för demokratin och för upprätthållandet av mänskliga rättigheter i världen. Dessa panelsamtal vill genom några synnerligen erfarna och kunniga experter inom dessa områden lyfta ett antal frågeställningar som vi inte får låta skymmas av pandemihanteringen.

Lördag 23 oktober kl 13.00-16.00. Program:13.00-13.05 Öppningsord av representant för FN-rörelsen.13.05-14.20 Panel om demokrati:
Medverkan av Jan Eliasson, tidigare biträdande generalsekreterare i FN, ordförande i Stockholms Internationella fredsforskningsinstitut, Sipri, Olle Wästberg, tidigare ordförande i Demokratiutredningen, generaldirektör för Svenska institutet, chefredaktör, riksdagsledamot med mera, Emelie Weski, vice ordförande i LSU, Lisa Pelling, statsvetare och chef för Arena Idé, samtalsledare.14.20-14.40 Kaffepaus.14.40-15.55 Panel om mänskliga rättigheter:
Medverkan av Brittis Edman, policychef på Amnesty Sverige, Thomas Hammarberg, riksdagsledamot och sakkunnig om mänskliga rättigheter i tidigare olika befattningar, Elena Namli, professor om mänskliga rättigheter, Uppsala universitet och Maria Appelblom, Stockholms FN-förening, samtalsledare.15.55-16.00 Avslutning. 

Fri entré!

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

ABF Stockholm, Sandlersalen ABF Stockholm,, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer