Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Florence Valentin | Slaktkyrkan

Eventet är avslutat

Florence Valentin | Slaktkyrkan

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

1 okt 2021 20:00 - 2 okt 2021 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Florence Valentin

Support: Katthem

Fredag, 1 oktober

20.00 - 02.00, Slaktkyrkan

Åldersgräns: 18+ år

OBS: STÅENDE PUBLIK!

-

Florence Valentin - Under hösten 2020 släppte Florence Valentin sitt nya album ”Det var en gång” – det första släppet sedan 2009 års ikonska ”Spring Ricco”. Efterlängtat är bara förnamnet och redan nu finns de första singlarna ”Tävla!!!” och ”Ögonblick av klarhet” ute.

Under det tidiga 2000-talet gjorde Stockholmsbandet Florence Valentin entré på den svenska musikscenen. Debutsingeln ”Allt dom bygger upp ska vi meja ner” gav stor uppståndelse i press och när debut-EP:n med samma namn släpptes kort tid därefter stod det klart att landets indierockscen fått en ny favorit. Med fullängdsalbumen “Jonny Drama” (2004), “Pokerkväll i Vårby Gård” (2007) och det sista och avslutande ”Spring Ricco” (2009) gjorde bandet ett stort antal turnéer över hela landet under sina verksamma år.

KATTHEM - Katthem består av fyra multiinstrumentalister med flytande roller. Bandet gör indie punk som sällskapas av distade gitarrer och popmelodier med influenser av western, jazz och stoner-rock. 

I fjol albumdebuterade de med Vackra Lögnerskor- en lekfull men farlig berg- och dalbana som färdas genom musikaliska influenser och sinnesstämningarMed låtar om allt från svartsjukt mord och köttkonsumtion till Leif GW Persson, blev de uppmärksammade för sin genreöverskridande originalitet av bland annat Göteborgsposten, Nöjesguiden och DN Kultur. Albumet blev även prisbelönt i kategorin Årets punk på Manifestgalan.

”Den svenska punkens stora hopp” – Raffaella Lindström, Nöjesguiden 

”Punk, ja, men Göteborgsbandet Katthems debutalbum andas minst lika mycket progg, genomtänkt samhällsanalys och normkritik som ofriserad ilska och hård, oförlöst frustration.”
– Jan Andersson, Göteborgsposten 

”Rock n’ roll i sin renaste form, okonstlad och genuin.” – Linus Kuhlin, Hymn 


Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer