Event inställt

FLASHBACK FOREVER - LIVEPOD

180,00 SEK - 220,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 maj 2020 - 3 juni 2020

Beskrivning

Flashback forever

Öppna snuslocket på full gavel och stretcha scrolltummen för här kommer Flashback Forever! Podden där Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia söker svaren på livets stora frågor genom att dyka rätt ner i visdomens källa: Flashback forum. Hur står det till med droghandeln på Darknet? Vad är en tjejsemla? Dog Olof Palme av Aids? Varför är den svenska mannen så feminiserad? Hur mycket pasta ska man preppa inför jordens undergång? Och inte minst, Hur får man telepatisk kontakt med Adam Sandler? Svaren på allt detta och mycket mer finns på Flashback forum och den här podden hjälper dig att hitta dem.

I livepodden möter gänget en känd person och tröskar tillsammans med denna genom personens Flashbacktrådar.

Datum 27 maj och 3 juni 2020
Tider
19.30-21.00 (ingen paus) 

Biljettpris: Ordinarie 220kr / Stundent 180kr (+serviceavgift)

Plats 
Kvartersscenen 2Lång, 
Andra Långgatan 30, Göteborg 
www.2lang.se Övrig info

Kvartersscenen 2Lång har även bar & kök - öppet i samband med föreställningar.
Alla våra besökare sitter vid bord under föreställningen, gäster kan komma att dela bord med andra gäster. Arrangör

Kvartersscenen 2lång är Göteborgs humorscen!
Underhållning, musik, improvisationsteater, stand-up och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Lokal

Kvartersscenen 2Lång - numrerat våren 2022 Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.