FlamencoFredag: Traditionell julkonsert - Zambomba

FlamencoFredag: Traditionell julkonsert - Zambomba

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

15 dec 2023 18:00 - 22:00

Beskrivning

Vi avslutar säsongen med ett härligt julprogram för tredje året i rad. Kanske något för er som tröttnat på svenska julsånger om tomtar och troll?

Zambomba är namnet på en konsert och fest med julflamenco. I denna blandas spanska julsånger i flamencotappning, så kallade villancicos, med het flamencoglöd. Inget kan värma bättre i decemberkylan!

En zambomba är även en friktionstrumma som används till julfestligheter, så väl som den ger namn till själva konserten i sig. Med sång, gitarr, slagverk och dans skapar en kväll av gemensamhet som värmer och berör.

Medverkande:
Ángeles Gómez - sång
Fran Márquez - sång, gitarr
Olle Pelayo Lind - gitarr
TBA - dans

I husbandet “Tres de corazones”:
Afra Rubino - gitarr
Irene Pelayo Lind - sång
Pia del Norte - dans

VÄLKOMNA!

Läs mer om höstens artister på www.flamencofredag.se eller våra sociala medier!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH HEMLIGA GÄSTER!

Dörrarna öppnas kl 18:00. Första set kl 19:00
Onumrerade platser i salongen!

Arrangör

Pygméteaterns Lilla Kulturhus är inne på tionde året - en växande kulturklubb som erbjuder spännande och exklusiva program till en bred publik. Konsertklubben, gästspel av skilda slag, musik, dans och scenkonstföreställningar. Tyngdpunkten ligger på musikutbudet; en ständigt skiftande mix av opera, improvisationsmusik, jazz, visor, världsmusik, flamenco och udda musikaliska möten!

Vi är 12:e BÄSTA SPELSTÄLLET!
LIRA har frågat 56 aktivt turnerande musiker om Sveriges bästa spelställen!
PYGMÈTEATERN kom på 12:e plats! (...efter bara 5 år!). Ett enorm stort TACK till Sveriges bästa musiker!

Lokal

Pygméteatern, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer