Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

FitLine skin - Roadshow Malmö

Eventet är avslutat

FitLine skin - Roadshow Malmö

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

28 nov 2019 18:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Här är tillfället ni alla väntat på - En helkväll där FitLine skin är i fokus!

Kvällen erbjuder:

 • Genomgång av produktinnehåll.
 • Praktisk genomgång av produkter, såsom rengöring, applicering av ansiktsmask och vi hittar just din favoritkräm.
 • Tips på hur ni rekommenderar FitLine skin vidare.

Helt enkelt en rolig, inspirerande och kunskapsgivande kväll där ni får möta Zenita Axelsson, vår egen FitLine skin expert med lång erfarenhet som bl. a hudterapeut, sminkös och spa-terapeut!

"FitLines hudvård lanserades hösten 2009. Sedan dess har jag jobbat med dessa unika produkter och utfört ansiktsbehandlingar med enastående resultat.
Nu vill jag ge min kunskap vidare till er. Alla måste få prova på dessa produkter! Jag lovar att ni kommer att bli lika förälskade som jag!"
Zenita Axelsson

  Arrangör

  Lokal

  Quality Hotel View Quality Hotel View, Hyllie stationstorg 29, 21532 Malmö

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Upptäck mer