skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Fiskarnas Rike Mora

Eventet är avslutat

Fiskarnas Rike Mora

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

26 feb 2024 18:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Föreläsning med Martin Falklind
Natur- och dokumentärfilmaren Martin Falklind har under lång tid utforskat Sveriges vattenmiljöer tillsammans med sitt filmteam. Följ med bakom kulisserna när Martin berättar sin unika och flerfaldigt prisbelönta filmtrilogi, Fiskarnas Rike. Det blir en magisk resa genom svenska älvar, sjöar och hav.

Martin och visar filmklippen du inte fick se på TV, han berättar om det spännande arbetet bakom kulisserna och vad teamet har sett under sina år vid våra svenska vatten. Vi får höra om missöden och framgångar, om de människor Martin träffade längs med vägen och hur vi tillsammans kan skapa hållbara vattenmiljöer i framtiden.

Föreläsningen arrangeras av Studiefrämjandet i samarbete med Siljansringens Sportfiskeklubb, Siljansbygdens Fiskevårdsförbund, Leader projektet Vildmarksriket (som Mora, Leksand och Vansbro kommun driver tillsammans) och Orsa Fiskecenter.

Varmt välkomna!

Föreläsningen är cirka 3 timmar lång inklusive paus.

Insläpp från kl. 17.15 til 18.15 för kontroll av biljetter.

Arrangör

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund. Vi är politiskt och religiöst obunda och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar, kulturevenemang, scener, replokaler och mycket mer. Hos oss hittar du kunskap om djur, natur, miljö, kultur och musik. Hitta det som passar dig!

Lokal

Moraparken, Parkvägen 1, 792 37 Mora

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer