skip to main content

Fire show

Fire show

Från 5.000,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

11 juli 2024 - 7 november 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

En underbar, unik eldshow framförd av en artist i världsklass från Zanzibar. Det kommer att ge stora intryck under olika evenemang som bröllop, konferenser, födelsedagar och kulturevenemang. I priset ingår transport upp till 50 km från Stockholms centrum och kostnaden för transporten bestäms individuellt. Avbokning av föreställningen mindre än 24 timmar kostar 5 000 sek, avbokning av föreställningen upp till 2 veckor före evenemanget 1 500 se, avbokning av föreställningen upp till 30 dagar före evenemanget 500 sek.

https://www.instagram.com/cirq...

https://www.facebook.com/profi...

https://www.youtube.com/@mahaa...

Arrangör

Anordnande av den konstnärliga delen för evenemang och olika evenemang, om du är intresserad, skriv till oss så tar vi fram ett erbjudande till dig.

https://www.facebook.com/profi...

https://www.instagram.com/cirq...

what app 0762250481

Lokal

Sztokholm, Sztokholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer