Hoppa till huvudinnehåll

Fira Halloween med Partypatrullen!

Fira Halloween med Partypatrullen!

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 nov 2024 21:00 - 2 nov 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

PARTYPATRULLEN ÄR TILLBAKA!
Sälens bästa After Ski band, kommer och firar halloween och festar natten lång! Kom i era bästa utklädnader, ta med era vänner och upplev halloween som aldrig för!

Från kl 21.00 
Vid bokning av biljetter uppge ankomsttid och önskemål gällande sittplats. 

Utan Billettobiljett debiteras 180kr i dörren i mån av plats! 

VÄLKOMNA!


Arrangör

Här på ROY erbjuds ett oöverträffat utbud av mat och dryck, fester och event, underhållning och avkoppling. Med våra 1200 kvm blir restaurangen störst i sitt slag i Mölndal och endast 7 minuter från Göteborg.

Vi har öppet dygnet runt och genom entrén välkomnas du in i en miljö präglad av 20-talets elegans i en spännande atmosfär där bland annat livemusik alltid är i fokus!

Lokal

Roy Restaurant Café & Bar, Nämndemansgatan 1, 431 33 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer