skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Finalhelg i Space Arena | Svenska Cupen by MAX

Eventet är avslutat

Finalhelg i Space Arena | Svenska Cupen by MAX

Från 109,00 SEK

Beskrivning

Slutspel Svenska Cupen 2023


Se svensk Counter-Strike i världsklass på Space Arena i Stockholm!

Under en stjärnspäckad helg spelas slutspelet av Svenska Cupen i Counter-Strike inför publik i Sveriges nationalarena för esport. Missa inte chansen att under två maxade dagar se landets absolut bästa CS-spelare göra upp om titeln Sveriges bästa lag!

Observera att detta evenemang omfattas av väskförbudet som gäller på större evenemang i Sverige. Väskförbudet omfattar samtliga publika evenemang vilket innebär att besökare inte får ta med sig väskor eller påsar in på Svenska Cupens slutspel.

Schema Lördag 2 december

14:00 – Dörrarna öppnar

15:00 – Semifinal 1

18:30 – Semifinal 2


Schema Söndag 3 december

14:00 – Dörrarna öppnar

15:00 – Bronsmatch

18:30 – Final


Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella tävling i Counter-Strike. Turneringen är en unik satsning på den svenska CS-scenen och är med 500 000 kronor i prispotten Sveriges största tävling sett till prispengar. I Svenska Cupen har alla svenska CS-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Läs mer om Svenska Cupen på vår hemsida.

Arrangör

Lokal

SPACE , Sergelgatan 2, 111 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer