Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Finalhelg i Space Arena | Svenska Cupen by MAX

Eventet är avslutat

Finalhelg i Space Arena | Svenska Cupen by MAX

Från 99,00 SEK

Beskrivning

Final Svenska Cupen i Counter-Strike 2022

Se svensk Counter-Strike i världsklass på Space Arena i oktober!


Under en helg i oktober spelas slutspelet av Svenska Cupen i Counter-Strike inför publik i Sveriges nationalarena för esport. Missa inte chansen att under två maxade dagar se landets absolut bästa CS-spelare göra upp om titeln Sveriges bästa lag.


De internationellt ansedda lagen Ninjas In Pyjamas och Team Finest ställs på lördagen mot två svenska utmanare i Svenska Cupens semifinaler. På söndagen avgörs turneringen med final och bronsmatch.


Förutom att se Counter-Strike på högsta nivå bjuder vi dig som besökare på en heldag i Space Club med aktiviteter innan och mellan matcherna. Delta i någon av de turneringar som vår Game Master arrangerar, briljera i vårt CS:GO-quiz eller njut av en kall dryck från Space Clubs bar.


För skräddarsytt VIP paket kontakta vip@svenskacupen.gg


Schema Lördag

13:00 – Dörrarna öppnar

14:00 – Semifinal 1

17:30 – Semifinal 2


Schema Söndag

13:00 – Dörrarna öppnar

14:00 – Bronsmatch

17:30 – Final


Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.Lokal

SPACE SPACE , Sergelgatan 2, 111 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer