Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Filosofiskt samtal: Språk

Eventet är avslutat

Filosofiskt samtal: Språk

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

28 maj 2020 10:00 - 11:30

Beskrivning

Vad är ett språk? Är det våra ord? Eller all vår kommunikation? Vad är det som gör ett språk till just ett språk? Vad använder vi språket till? Hur påverkar olika språk vårt tänkande? Och hur skulle en värld utan språk vara? Hur påverkas vårt språk av den digitala världen?

Vill du funderar över vad språk är tillsammans med andra i ett filosofisk samtal?
Välkommen!

Datum: Torsdagen 28 maj
Tid:
 10.00–11.30 (inloggning 9.45)
Plats: 
Online via Zoom. Mejl med länk till mötet kommer till adressen du anger vid bokningen, kolla skräpkorgen om det inte kommit fram.
Antal:
 Max 8 deltagare. Boka senast samma dag 09.00, gärna tidigare, för att få länk till zoom-rummet.
Förkunskaper: Inga, vi använder vårt eget tänkande.
Kostnad: Gratis
Samtalsledare:
 Sofia Wrangsjö

Lokal

Online via Zoom, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.