Eventet är avslutat

Filosofifestival 2018 Stockholm

100,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2018 11:00 - 16:00

Beskrivning

Tema: Gränsland

Den 10 november firar vi Världsfilosofidagen tillsammans med Svenska Unescorådet, ABF Stockholm m.fl. på ABF-huset i Stockholm! Det blir en spännande dag på temat "Gränsland" med bland andra Sharon Rider, Nora Bateson, Jonna Bornemark, David Eberhard, Inger Edelfeldt, Niclas Flink, Patricia Mindus, Tyra Nilsson, Klas Roth, Paula Urbano, Carol Tishelman och Torbjörn Tännsjö.

Vi lever i en tid där frågor om gränser aktualiseras, gång på gång. Fysiska, etiska, nationella och kulturella gränser förstärks eller suddas ut. Ur det väcks frågan om vad själva gränsen är och leder vidare till frågan om gränsland. Vad är det? Och där stannar vi upp i årets Filosofifestival: vid olika typer av gränsland. Närmare bestämt jagets, kroppens, kreativiteten och dödens gränsland. Och så avslutningsvis gränsland i vår tid.

I pauserna får du chansen att träffa de medverkande, besöka vårt bokbord med filosofisk litteratur, fika, ta del av konstnären Maria Högbackes performance och filosofera med likasinnade. Hela programmet hittar du här.

OBS! Biljetter kommer även att kunna köpas på plats, men för att säkra din biljett är det bättre att du förköper redan nu (återbetalning är ej möjlig)

Varmt välkommen!

Arrangör

Är du intresserad av filosofi – av livets stora frågor, etik, politik? Vill du besöka ett filosoficafé, lära dig mer om hur man kan filosofera eller utbilda dig till samtalsledare?
Svenska sällskapet för filosofisk praxis, SSFP är en förening för filosofer, filosofiska praktiker och för dig som vill filosofera med andra.

Lokal

ABF Stockholm, ABF Stockholm,, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.