Filmvisning - Maximteatern, Borlänge

29 nov 2019 18:30 - 19:50

Maximteatern, Tunagatan 42, 784 33 Borlänge

Frostech Performance Parts och Motowrap.com presenterar en visning, i Borlänge, av snöskoterdokumentären Fresh Set of Tracks!

Efter 3 års filmande och 4 års produktion är det äntligen dags att visa upp denna nyskapande film för världen, och nu är det dags för Borlänge!

Innan filmen vid 18:30 (från ca 16:30) träffas vi i utanför och i lobbyn och snackar skoter, snö, film och kollar in produkter och erbjudanden från Frostech Performance Parts, Motowrap.com, FXR och xlimit.se, som är med på plats och ställer ut. Det kommer även bli några överraskningar.

Efter filmen kommer vi samlas på en restaurang/pub i centrum för att köra lite "after-movie". Mer information kommer...

Filmvisningen är en alkoholfri tillställning.

Kort om filmen

"I Fresh Set of Tracks får ni följa med tre professionella snöskoteråkare; Cody McNolty (Canada), Duncan Lee (USA) och Simon Selberg (Sverige) när de, över tre år, söker efter nya platser att köra snöskoter på. Ett sökande som tar dem djupt in i vildmarken på tre av de mest avlägsna och extraordinära platserna i världen;

- Den vulkaniska halvön Kamchatka, Ryssland.
- Långt upp i norra British Columbia, Canada.
- Djupt in i Skanderna, Sverige.

Filmens huvudsyfte är att leverera en perfekt mix av dokumentära delar samt extremt väl utförda, adrenalinpumpande actionsekvenser på snöskoter. Ni får följa dessa tre färgstarka karaktärer på deras äventyr, runt om i världen, i deras försök att komma ur samma gamla vanliga hjulspår i jakt på den perfekta åkningen!"

Längd: ca 90 minuter.
Språk:
Engelska (svensk text).
Åldersgräns:
 Ingen åldersgräns. Barn under 11 år i målsmans sällskap.

Trailer

Stötta med en gåva

Från filmens producenter, Simon Selberg och Rickard Lövgren;
"Denna produktion är till största del finansierad privat med privata medel. Hela idén med projektet grundar sig i en passion för snöskoter och en vilja i att försöka utveckla hur snöskoterfilm produceras. Ingen av alla oss delaktiga i projektet har lagt ner all den tid och pengar som krävts med motivationen att tjäna pengar. Vår förhoppning dock är att komma så nära plus-minus noll som möjligt för att ha kapaciteten och skapa möjligheten att kunna producera fler filmer i framtiden.

Att ni köper en biljett och kommer och ser filmen betyder extrem mycket för oss! Främst att ni vill se vad vi har skapat men även att det hjälper oss att minska våra privata utlägg.

Om ni känner att ni vill stötta produktionen med mer än kostnaden för biljetten så har ni möjlighet att göra det i samband med biljettköpet. Som extra tack kommer vi inkludera ert namn i eftertexterna på den film som senare kommer släppas för onlinestreaming. Tack!"