Filmvisning - Lindberghallen, Djurås

1 dec 2019 15:00 - 16:40

Lindberghallen, Södra Industrivägen 8, 785 61 Gagnef

Snöskoterdokumentären Fresh Set of Tracks kommer till Djurås!

Efter 3 års filmande och 4 års produktion är det äntligen dags att visa upp denna nyskapande film för världen, nu är det dags för Djurås!

Innan (från 13:00) och efter filmen träffas vi i lobbyn och snackar skoter, snö, film och kollar på produkter från bland annat FXR som kommer vara med på plats!

Filmvisningen är en alkoholfri tillställning.

Kort om filmen

"I Fresh Set of Tracks får ni följa med tre professionella snöskoteråkare; Cody McNolty (Canada), Duncan Lee (USA) och Simon Selberg (Sverige) när de, över tre år, söker efter nya platser att köra snöskoter på. Ett sökande som tar dem djupt in i vildmarken på tre av de mest avlägsna och extraordinära platserna i världen;

- Den vulkaniska halvön Kamchatka, Ryssland.
- Långt upp i norra British Columbia, Canada.
- Djupt in i Skanderna, Sverige.

Filmens huvudsyfte är att leverera en perfekt mix av dokumentära delar samt extremt väl utförda, adrenalinpumpande actionsekvenser på snöskoter. Ni får följa dessa tre färgstarka karaktärer på deras äventyr, runt om i världen, i deras försök att komma ur samma gamla vanliga hjulspår i jakt på den perfekta åkningen!"

Längd: ca 90 minuter.
Språk:
Engelska (svensk text).
Åldersgräns:
 Ingen åldersgräns. Barn under 11 år i målsmans sällskap.

Trailer

Stötta med en gåva

Från filmens producenter, Simon Selberg och Rickard Lövgren;
"Denna produktion är till största del finansierad privat med privata medel. Hela idén med projektet grundar sig i en passion för snöskoter och en vilja i att försöka utveckla hur snöskoterfilm produceras. Ingen av alla oss delaktiga i projektet har lagt ner all den tid och pengar som krävts med motivationen att tjäna pengar. Vår förhoppning dock är att komma så nära plus-minus noll som möjligt för att ha kapaciteten och skapa möjligheten att kunna producera fler filmer i framtiden.

Att ni köper en biljett och kommer och ser filmen betyder extrem mycket för oss! Främst att ni vill se vad vi har skapat men även att det hjälper oss att minska våra privata utlägg.

Om ni känner att ni vill stötta produktionen med mer än kostnaden för biljetten så har ni möjlighet att göra det i samband med biljettköpet. Som extra tack kommer vi inkludera ert namn i eftertexterna på den film som senare kommer släppas för onlinestreaming. Tack!"