Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

FILMOSOFI - ett samarbete mellan SSFP, Sfilm och Sveriges Kortfilmfestival

Eventet är avslutat

FILMOSOFI - ett samarbete mellan SSFP, Sfilm och Sveriges Kortfilmfestival

Från Gratis

Plats

Datum

27 apr 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

Välkommen på "FILMOSOFI" det vill säga film och filosofisamtal!

Tillsammans ser vi fyra kortfilmer från årets Sveriges Kortfilmfestival och samtalar och filosoferar kring dessa. Första samtalsrundan är efter varje film med passande frågeställningar. Efter alla tre filmerna knyts vårt filmosofisamtal ihop kring årets festivaltema ”Tillsammans”. 

Samtalet leds av Louise Sareld från SSFP som bl a är engagerad i Se & samtala på Zita.

Evenemanget är ett samarbete mellan Sveriges Filmförbund (Sfilm.se) och Svenska sällskapet för filosofisk praxis (ssfp.se). För att få reda på mer om Sveriges Kortfilmfestival, gå in på: www.sverigeskortfilmfestival.se.

Arrangör

Är du intresserad av filosofi – av livets stora frågor, etik, politik? Vill du besöka ett filosoficafé, lära dig mer om hur man kan filosofera eller utbilda dig till samtalsledare?
Svenska sällskapet för filosofisk praxis, SSFP är en förening för filosofer, filosofiska praktiker och för dig som vill filosofera med andra.

Lokal

Biograf Zita, Birger Jarlsgatan 37, 111 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer