Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Filmkväll: Rainbow live in Münich 1977 + This is Spinal Tap

Eventet är avslutat

Filmkväll: Rainbow live in Münich 1977 + This is Spinal Tap

Från Gratis

Plats

Datum

9 dec 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

18-årsgräns

Lördag 9 december ger vi er möjligheten att färdas drygt 50 år tillbaka i tiden – till 1977 i München och Rainbows legendariska spelning “Live in Munich 1977”. På scen inga mindre än Ronnie James Dio, Ritchie Blackmore, David Stone, Bob Daisley och Cozy Powell. Tidlös hårdrock i sitt rätta årtionde. Gåshud. Om du inte sett är det dags att kolla in!

Efteråt drar vi igång klassikern This Is Spinal Tap för att lätta upp stämningen lite

Vi ställer ut bord och stolar i konsertsalen, öppnar upp baren och gör det mysigt. Efter konsertfilmen drar vi på ytterligare en rulle och gör det till en helkväll. Det är alltså bara att komma förbi och slå er ner med ett glas vin eller öl och njuta.

Obs! Vi har julmarknad i salongen samma dag med start kl 11.00. Där kommer finnas allt från konsthantverk till vinylplattor. Heldag på Skeppet GBG?! Välkommen!

GRATIS INTRÄDE

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer