Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Filip Finado’s Desert Hotel Lounge Band BEGRÄNSAT ANTAL

Eventet är avslutat

Filip Finado’s Desert Hotel Lounge Band BEGRÄNSAT ANTAL

Från 129,00 SEK

Plats

Datum

24 nov 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Americana artist Filip Finado is celebrating his single release with a concert at LYKKE, Nytorget. 

Limited amount of tickets.

Band: Ima Baeza Bilgin, Johan Borgh, Christoffer Zetterlund, Josef Ask, Simon Löfstedt

Event starts 19:00

”Genom vilda västern-gitarrer från 60-talet, pedal steel och analoga synthar vill Filip Finado påminna om förmågan att upptäcka skönheten omkring och inom oss. Med influenser som Beck, Dirty Projectors och Weyes Blood drivs Filip av det mörka i countryn, en bra overdrive på elgitarren och en direkt sångröst, men också av det råa och okonstlade i indierock.”

Support: Arvid Lizell

”Arvid Lizell har på egen hand nått längre än de flesta och det är lätt att förstå med låtar som ”Through the Pines” i bagaget. Nämnda singel handlar om att tampas med depression, och Arvid målar upp det som att vara ensam i en mörk skog. Ljudbilden är finstämd och Lizell har en bedårande sångröst. Bra på alla sätt”
- HYMN

Arrangör

Lokal

LYKKE, Nytorgsgatan 38, 116 40 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer