Fieh + Sebastian Björnfot

Fieh + Sebastian Björnfot

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

2 okt 2022 19:00 - 3 okt 2022 01:00

Beskrivning


Oceanen presenterar: Fieh + Sebastian Björnfot

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 2 oktober
Tid: 19.00 – 01.00
Åldersgräns: 20 årFieh är tillbaka med albumet “In the Sun in the Rain.” Bandet gjorde sin debut 2017 med singel “Glu” som fick stor internationell uppmärksamhet. 2019 släppte de sitt första album “Cold Water Burning” som ledde till att de blev grammy-nominerade. “Cold Water Burning” låter som en nedskalad version av D'Angelos Vanguard och har beskrivits som “framtidens soul” och "left field R&B" av ledande media som Clash Magazine och God is in the TV.

Spelningen sker inom projektet Nordic Sessions i samarbete med PULS network.


Sebastian Björnfot

Sebastians musik karaktäriseras mer som emotionella utlopp än regelrätta låtar. Sedan första svenska släppet våren 2020 har hans sound utvecklat sig fram och tillbaka mellan allt från deep house till gospel, inramat av en hårt processerad sång som alltid tycker det är viktigare att få det som behöver sägas sagt än att förhålla sig till någon form av struktur eller form.

Björnfot har sedan 2018 släppt fyra album och en bunt EP:n. Femte albumet ”När du kommer hem” som släpps 4 November markerar ett slut på den längsta väntan mellan släpp hittills. Det nya materialet är mer direkt, mer personligt och oändligt mer högljutt än innan. Stundtals blir en omfamnad i den tidigare kända mattan av hypnotiskt repetitiva synth-partier, för att sedan den andra sekunden bli inslängd i en virvelvind av atonalt oljud. Helheten är brådskande och livfull på ett sätt lyssnaren inte fått uppleva tidigare.

”När du kommer hem” släpps 4 November. Första singeln ”Söndag, Plåster” kommer 21 Oktober.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.