Festivalpass Nordisk Panorama filmfestival 2017

21 sep 2017 18:00 - 26 sep 2017 23:00

Malmö, Malmö, 21421 Malmö


Ett Festivalpass innebär fritt inträde till alla filmvisningar samt öppna seminarium och fester under hela festivalen. Med festivalpasset kan du komma direkt till filmvisningen eller seminariet och få entré i mån av plats. Om du vill se och uppleva mycket under festivalen så är Festivalpasset något för dig.

The FESTIVAL PASS gives access to all open screenings and events during the festival. With your Festival Pass you can drop in at a screening or event and get access to available seats.
Full programme and in-depth information about the film festival is accessible at www.nordiskpanorama.com and in the Nordisk Panorama App.

Nordisk Panorama Film Festival 21-26 September innebär sex dagar i Malmö med biografvisningar av berättelser från hela världen, seminarier, bransch-event samt festligheter för stora och små. Festivalen ses som en av de största filmfestivalerna, och skyltfönster ut mot världen, för Nordiska kort- och dokumentärfilmer.

Nordisk Panorama kommer att göra allt för att Malmö i september bubblar av filmfestivalskänslor för alla som är nyfikna på och aktiva i skapande av kort- och dokumentärfilm.
Komplett program finner du på www.nordiskpanorama.com samt i Nordisk Panoramas App.

Den årliga festivalen Nordisk Panorama Film Festival arrangeras av Malmö Stad, Film i Skåne och Nordisk Panorama. Sedan starten 1990 har festivalen turnerat mellan de fem nordiska länderna som turats om att vara värdstad. Sedan 2013 har festivalen haft sin fasta plats i Malmö, en stad som satsar på film och där det finns en stor publik för kort- och dokumentärfilm.

Festivalen erbjuder en unik möjlighet till att ta pulsen på den nordiska kort- och dokumentärfilmsscenen, nätverka med den nordiska filmbranschen, se film av erkända filmskapare och bli bland de första att upptäcka nya lovande talanger.

Festivalpass kostar ordinere pris 400 SEK. För information rörande ackreditering och bransch på Nordisk Panorama Film Festival, vänligen besök Nordisk Panoramas hemsida.

For your festival accreditation visit http://nordiskpanorama.com/en/industry/festival/attend/np-festival-accreditation

Festival Pass 2017 (Early Bird)

Stängd


Festival Pass 2017 (Regular Price)

Stängd


Student Festival Pass

Stängd


Senior Festival Pass

Stängd