Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Feminist javisst men - Live på FFS Podcastklubb

Eventet är avslutat

Feminist javisst men - Live på FFS Podcastklubb

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

6 dec 2016 20:00 - 22:00

Beskrivning

Att va feminist är svårt. Eller att vara för allas lika rättigheter är inget klurigt alls. Det är ju det där att leva som man lär som kan va knepigt. Är jag feminist även om jag en gång gått på en pimps and ho-fest? Får jag snacka skit om ens kvinnliga kollega fastän jag är för lika arbete, lika lön? Kan jag vara för kvinnors frigörelse och ändå vilja lasra bikinilinjen?

Dessa frågor och många fler pratar Emma Knyckare och Josefinito Johansson om deras nya podcast "Feminist javisst men". Tillsammans pratar dom om sina egna svårigheter och bjuder in kända gäster att diskutera veckans tema. Podden spelas in live inför publik som spelar en stor roll i innehållet då de bjuds in till frågestund och annan medverkan. Vi ska tillsammans se till att det blir lite lättare att vara feminist.

Knyckare och Josefinito är två av Sveriges främsta komiker. Båda startade som programledare i Sveriges Radio P3 och har sedan dess medverkat flitigt i Sveriges största program som Intresseklubben, Doobidoo, Så ska det låta, Hårdvinklat, Musikhjälpen, Inte OK och många många fler. Nominerade fler år i rad som Årets kvinnliga komiker vid Svenska Standupgalan, som de senast ledde till stående ovationer. De har också startat Humorkollo, en verksamhet för att få in fler kvinnor och icke-män i branschen.


OM FFS PODCASTKLUBB
FFS Podcastklubb är en nystartad livepodcastklubb som äger rum på tisdagar i Folkets Park (källaren på Cantina Real) i Hornstull. Här bjuder vi på goda skratt, djupa tankar och kanske förlösande gråt. Följ FFS Produktion på Billetto för att se vad för podcasts som är bokade framöver!

Maila oss på sebastian@ffsproduktion.com och fam@ffsproduktion.com om du har frågor, har en podcast som vill köra, vill samarbeta eller bara tacka oss för vårt enastående jobb.

Arrangör

OM FFS PODCASTKLUBB FFS Podcastklubb är en nystartad livepodcastklubb som äger rum på tisdagar i Folkets Park (källaren på Cantina Real) i Hornstull. Här bjuder vi på goda skratt, djupa tankar och kanske förlösande gråt. Följ FFS Produktion på Bille

Lokal

Cantina Real, Lindvallsgatan 11-13, 117 36 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.