Feminist javisst men

23 nov 2016 19:30 - 22:00

Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 41327 Göteborg

Att va feminist är svårt. Eller att vara för allas lika rättigheter är inget klurigt alls. Det är ju det där att leva som man lär som kan va knepigt. Är jag feminist även om jag en gång gått på en pimps and ho-fest? Får jag snacka skit om ens kvinnliga kollega fastän jag är för lika arbete, lika lön? Kan jag vara för kvinnors frigörelse och ändå vilja lasra bikinilinjen?

Dessa frågor och många fler pratar Emma Knyckare och Josefinito Johansson om deras nya podcast "Feminist javisst men". Tillsammans pratar dom om sina egna svårigheter och bjuder in kända gäster att diskutera veckans tema. Podden spelas in live inför publik som spelar en stor roll i innehållet då de bjuds in till frågestund och annan medverkan. Vi ska tillsammans se till att det blir lite lättare att vara feminist.

Knyckare och Josefinito är två av Sveriges främsta komiker. Båda startade som programledare i Sveriges Radio P3 och har sedan dess medverkat flitigt i Sveriges största program som Intresseklubben, Doobidoo, Så ska det låta, Hårdvinklat, Musikhjälpen, Inte OK och många många fler. Nominerade fler år i rad som Årets kvinnliga komiker vid Svenska Standupgalan, som de senast ledde till stående ovationer. De har också startat Humorkollo, en verksamhet för att få in fler kvinnor och icke-män i branschen.

Kvartersscenen 2långs bar & restaurang har öppet från 18.00 – 23.00
För bordsbokning ring 070-441 82 16
Vår meny hittar du här!

Ordinarie

Ej tillgänglig