skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Feelgoodfestivalen i Mariefred

Eventet är avslutat

Feelgoodfestivalen i Mariefred

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

27 aug 2022 09:00 - 18:00

Beskrivning

Äntligen återvänder Feelgoodfestivalen till fina Mariefred, en timme utanför Stockholm!
Med oss har vi svenska feelgoodstjärnor såväl som internationella, och som besökare kommer du att få njuta av roliga seminarier med dina favoritförfattare, skrivarskola med Jenny Fagerlund och Caroline Säfstrand, fika, bubbelmingel, bokcirklar och givetvis signerade böcker till specialpriser. Bland dem som kommer till festivalen finns bland andra brittiska Veronica Henry, norska Katrine Wessel, och så svenska favoriter som Eli Åhman Owetz, Petra Mede, Åsa Hellberg, Hanna Blixt, Birgitta Bergin, Katarina Bivald och Kristin Emilsson

Mer info om alla medverkande hittas på www.feelgoodfestivalen.se och seminarieprogrammet släpps under april 2022. 
Hoppas vi ses i Mariefred den 27 augusti!

PS: Du kan också köpa biljett till Feelgoodbussen som går från Cityterminalen i Stockholm och kör direkt till festivalen i Mariefred. Biljett tur och retur kostar 300 kr. Bussen anländer 30 minuter innan festivalens början och lämnar efter bubbelminglets slut. Exakta tider och mer info kommer skickas ut i god tid innan augusti 2022.

Festivalen hålls i Gripsholms värdshus samt Biohuset i Mariefred. Info om var du ska befinna dig kommer skickas ut i god tid innan augusti 2022. 

Lokal

Gripsholms Värdshus Gripsholms Värdshus, Kyrkogatan 1, 647 30 Mariefred

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer