Fat Cat Comedy

Fat Cat Comedy

Från 200,00 SEK

Beskrivning

❥ STANDUP, MUSIK & TRAMS!
Till Fat Cat Comedy kommer några av Sveriges roligaste komiker och artister för att testa sina mest skruvade idéer. Förbered dig på ljusskyggt material som kan vara allt från standup comedy, musik & sketch, till burlesk & dragshow. Höstens show går av stapeln fredagen den 6 oktober i Scalakällaren!

❥ DATUM & TID
Fre 6 okt 2023
Insläpp 20.00
Showstart 20.30
Längd ca 2h

❥ LOKAL
Scalateaterns källarscen, Wallinggatan 32, Stockholm. T-Hötorget

❥ BILJETTER
Tidigare shower har varit slutsålda, så säkra din plats genom förköp!
Förköp: 200 kr
I dörren: 250 kr

❥ MER INFO
www.fatcatcomedy.com

Arrangör

Fat Cat is the comedy club that scratches your itch for extra ordinary variety acts, standup comedy and much more.

Lokal

Scalateatern, Wallingatan 32, 111 24 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer