Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Fart & Fläkt i Yrias värld

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Fart & Fläkt i Yrias värld

Från 145,00 SEK

Plats

Datum

22 apr 2023 14:30 - 15:10
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kom och musicera med oss i Yrias värld!
Under en interaktiv stund fylld med musik, rörelse, rytmik och sång väcker vi tillsammans sångglädje och fantasi till liv. Lekfulla arrangemang för både stora och små skapar en atmosfär som bjuder på såväl skratt som allvar, intensitet och lugn. Alla är delaktiga, stora som små!

Passar för barn 0-6 år och likasinnade.

Insläpp från kl 14.00. Kom gärna i god tid.
Välkomna till Yrias värld!

Arrangör

Musik för barn på lekfullaste allvar!

Grammisvinnare 2022 för Årets barnmusik.

Ge ditt barn en kreativ start i livet i vår magiska värld fylld av musik, kurser, föreställningar och filmer.

Lokal

Yrias värld - Bubblan, Tellusgången 12, 126 26 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer