Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Färskfoderdagarna 2020

Event inställt

Färskfoderdagarna 2020

Från 499,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2020 09:30 - 16:30

Beskrivning

En heldag om färskfoder för hund och katt med internationella föreläsare 

Allt fler hund- och kattägare väljer att ge färskfoder till sina husdjur. Men vad är ett färskfoder? Varför ska man ge det i stället för torrfoder? Och hur var det med bakterierna? För första gången arrangeras Färskfoderdagarna i Sverige med internationella föreläsare där det diskuteras innehåll, hygien och på vilket sätt hunden är gjord för att äta rått kött och inte värmebehandlat torrfoder.

Bakom Färskfoderdagarna står den nybildade branschföreningen Svenska Färskfoder. Föreningen har bildats för att utbilda och vägleda konsumenter, bransch och veterinärer, ta fram branschriktlinjer och inspirera i användningen av färskfoder som ett nyttigt helfoder för hund och katt.

Lördagen den 18 april är dagen för alla hund- och kattägare som vill veta mer om färskfoder och få svar på sina frågor. Föreläser gör Anna Hielm-Björkman, principal investigator och forskningsledare för Dog Risk forskningsgrupp vid Helsingfors Universitet, Connor Brady, doktor djurbeteende, från Irland och Nick Thompson, veterinär med egna företaget Holistic veterinär från England. Dagarna avslutas med paneldiskussioner med både föreläsarna och med de producerande företagen där deltagarna kan ställa frågor.

Var? Lokal A Stage på A House, Uggelviksvägen 2A, Stockholm

När? Lördagen den 18 april 09.30–16.30

För vem? För de som vill lära sig mer om färskfoder för hund och katt

  Fika och lättare lunch ingår i priset. Alla deltagare får också varsin välfylld goodiebag med sig hem! 

  Arrangör

  Svenska Färskfoder organiserar Sveriges färskfoderföretag, utvecklar färskfodermarknaden, guidar konsumenter och tar fram riktlinjer för hantering och utfodring tillsammans med myndigheter.

  Lokal

  A house - A stage / A backstage A house - A stage / A backstage, Uggelviksgatan 2a, 114 27 Stockholm

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.