Färskfoderdagarna 2020

Uggelviksgatan 2a, 114 27 Stockholm
18 apr 2020 09:30 - 16:30
Biljetter 499,00 SEK
Biljetter 499,00 SEK

En heldag om färskfoder för hund och katt med internationella föreläsare 

Allt fler hund- och kattägare väljer att ge färskfoder till sina husdjur. Men vad är ett färskfoder? Varför ska man ge det i stället för torrfoder? Och hur var det med bakterierna? För första gången arrangeras Färskfoderdagarna i Sverige med internationella föreläsare där det diskuteras innehåll, hygien och på vilket sätt hunden är gjord för att äta rått kött och inte värmebehandlat torrfoder.

Bakom Färskfoderdagarna står den nybildade branschföreningen Svenska Färskfoder. Föreningen har bildats för att utbilda och vägleda konsumenter, bransch och veterinärer, ta fram branschriktlinjer och inspirera i användningen av färskfoder som ett nyttigt helfoder för hund och katt.

Lördagen den 18 april är dagen för alla hund- och kattägare som vill veta mer om färskfoder och få svar på sina frågor. Föreläser gör Anna Hielm-Björkman, principal investigator och forskningsledare för Dog Risk forskningsgrupp vid Helsingfors Universitet, Connor Brady, doktor djurbeteende, från Irland och Nick Thompson, veterinär med egna företaget Holistic veterinär från England. Dagarna avslutas med paneldiskussioner med både föreläsarna och med de producerande företagen där deltagarna kan ställa frågor.

Var? Lokal A Stage på A House, Uggelviksvägen 2A, Stockholm

När? Lördagen den 18 april 09.30–16.30

För vem? För de som vill lära sig mer om färskfoder för hund och katt

  Fika och lättare lunch ingår i priset. Alla deltagare får också varsin välfylld goodiebag med sig hem! 

  Profile picture
  Svenska Färskfoder

  Svenska Färskfoder organiserar Sveriges färskfoderföretag, utvecklar färskfodermarknaden, guidar konsumenter och tar fram riktlinjer för hantering och utfodring tillsammans med myndigheter.

  Vill du gå på fler events?

  Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.