skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Farshid Dalir

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Farshid Dalir

Från Gratis

Plats

Datum

25 apr 2024 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Examenskonsert, slagverk. Utomskandinavisk folkmusik / utomeuropeisk konstmusik.

Farshid fann musiken tidigt i livet och har spelat slagverk så länge han kan minnas. Sedan barndomen fanns det en dröm om att studera på en musikhögskola och nu firar han den drömmen som gått i uppfyllelse med en examenskonsert på Kungl. Musikhögskolan.

Farshid Dalir är en multiinstrumentalist som främst spelar trummorna Tombak, Daf, Naghareh och stränginstrumentet Santoor. Dessa instrument härstammar från olika delar av Iran, där Farshid själv är född och uppvuxen.

Denna konsert är en resa genom olika kulturer och traditioner där musiken bär med sig rika historier och uttrycksformer. Farshid bjuder upp till hypnotiska rytmer, känsloladdade melodier samt pulserande och energifyllda folkmusikstycken. Med sig på scen har han unika musiker från olika världar som ska sätta sin prägel på den persiskt inspirerade musiken.

Medverkande:

Farshid Dalir – Tombak, Daf, Naghareh, Zarb-o Tempo, Santoor
Petter Berndalen – Slagverk
Robin Cochrane – Balafon, Djembe
Jack Aprat – Piano, Synth
Saman Alias – Klarinett, Zorna
Georgous Prokopiou – Bozouki, Saz
Alexander Wallin – Elektronik, Synth
Mona Fallah – Setar
Mohammad Khaladyan – Oud
Emmanouil Georgoudis – Bas
Mikael Marin – Violin

Lokal

Kungasalen - utan körläktare Kungasalen, Kungliga Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer