Får män skämta om allt? Lobbyn om jämställdhet

15 mar 2018 20:00 - 22:00

Restaurang Bonden, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Kan vi se patriarkatet falla och vad gör de på den nya jämställdhetsmyndigheten? Är det förbjudet att kramas efter Metoo eller är det bara Jan Guillou? Ska man rösta KD om man fortfarande tror på kvinnor och män? Får man säga man, eller är en reaktionär då? Eller är detta bara en kväll när vi ohämmat kan prata sex?

Jämställdhet, eller om en så vill förhållandet mellan könen, är ett ämne som alltid rör upp starka känslor, polariserar medborgarna och som vi alltid tycks få både för mycket och för lite av. Hos Lobbyn blir ingen åsikt portad. Till vår hjälp att reda ut sakernas tillstånd denna kväll har vi Rättviseförmedlingens VD Henrik Fröjdmark.

Kvällens komiker:

Yvonne Skattberg: Vald till årets kvinnliga komiker 2007 och har gjort succé med ett flertal soloföreställningar de senaste åren. Yvonne föresätter berg med sin tajming och energi!

Fredrik Andersson: En av landets bästa skämtmakare som medverkat i fler tv-produktioner än du kan nämna. Vann pris för Årets föreställning på Svenska standupgalan 2015.

Josefin Sonck: Årets nykomling 2018 som precis turnerat i Finland med Henrik Schyffert. Vass, smart och väldigt gillbar.

Sara Andersson: Komiker som medverkat i P3-klassiker som Cirkus Kiev och Carpe Fucking Diem och dessutom ståuppar med en blandning av välsnickrade skämt och sörmländsk elegans.

Lasse Nilsen: Komikern och kroppsillusionisten som turnerat jorden runt som fältartist, satt upp egen show i Edinburgh och dessutom är en av Lobbyns grundare. Smart och energiskt!

Talman: Agneta Wallin: Också grundare av Lobbyn, skådespelare och komiker med ett unikt tilltal som lyckas sätta fingret på ömma tår och samtidigt riva ned stora skratt.

Kvällens expert: Henrik Fröjdmark, VD Rättviseförmedlingen

18 år. Köpt biljett garanterar ej sittplats.

Insläpp 19:00

Fullpris

Ej tillgänglig

Student

Ej tillgänglig