skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

FAMILJEKONSERT – HISTORIEN OM EN STAD För barn mellan 5-12 år med medföljande vuxen

Eventet är avslutat

FAMILJEKONSERT – HISTORIEN OM EN STAD För barn mellan 5-12 år med medföljande vuxen

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 jan 2023 11:00 - 11:40

Beskrivning

FAMILJEKONSERT – HISTORIEN OM EN STAD
För barn mellan 5-12 år med medföljande vuxen

Biljettpris: Barn upp till 18 år gratis – vuxna 100 kr

Välkända Ayla Kabaca och gitarrduon The Gothenburg Combo berättar livfullt om historien om människorna som har påverkat staden Göteborg! Holländare, skottar, engelsmän, västgötar, turkar, tyskar, amerikanare, bohuslänningar, kineser och norrmän-ja folk från när och fjärran!

Det är också historien om färgstarka musiker som har påverkat musiklivet i Göteborg som Elfrida Andrée, konsertarrangör och Europas första kvinnliga domkyrkoorganist och Tjeckiens nationalkompositör Bedřich Smetana som bodde och verkade i staden i mitten på 1800-talet.

Här får barnen höra en enorm bredd av sprakande musik passande till Göteborgs brokiga historia: holländsk 1600-tals musik av flöjtmästaren Jacob van Eyck, skotska sånger, Carl Micael Bellman, Wolfgang Amadeus Mozart, Dietrich Buxtehude, Isaac Albéniz, Evert Taube, Wilhelm Stenhammar, Giacchino Rossini och Håkan Hellström, amerikansk folkmusik och musik av Steve Reich med kopplingen till de stora amerikabåtarna och de svenska utvandrarna, traditionell kinesisk musik som de svenska Ostindiefararna
på 1700-talet kan ha hört på sina resor och spansk musik som de hörde på mellanlandningen i Cadiz. En hyllning till den internationella hamnstaden Göteborg som i år firar sitt 400 års jubileum!
Ayla Kabaca, The Gothenburg Combo

Arrangör

Här bokar du biljetter till Frontside - Gothenburg International Chamber Music Festival 2023. 

Lokal

Kronhuset, Kronhusgatan 1D, 411 13 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer