skip to main content

Familjeföreställningen Avig. Dans och Tårta på 6 juni

Nyligen tillagt
Nyligen tillagt
Nyligen tillagt
Nyligen tillagt
Nyligen tillagt

Familjeföreställningen Avig. Dans och Tårta på 6 juni

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2024 16:00 - 16:45

Beskrivning

Hur firas 6 juni på bästa sätt? Med dans och tårta såklart! Föreningen Midsommargården står denna dag värd för dansföreställningen Avig med TUBO & Co. Innan föreställningen bjuder vi på tårta.

Om föreställningen: På några passar allting alltid perfekt! Alltid rätt, alltid snyggt, aldrig avigt, aldrig för smått eller för stort. Färg, form, linjer, kropp, en perfekt outfit för alla lägen! Medan en annan trasslar med samma knutar som aldrig går att lösa. Hur kan samma tröja var rätt den ena dagen men avig den andra? Avig är ett dansverk om att fatta mönstret och hitta den räta sidan, om att komma till rätta med sig själv, passa in i kroppen, gruppen, rummet och världen.

TUBO består av Tobias Ulfvebrand och Hugo Therkelson. Båda är utbildade vid Kungliga Svenska Balettskolan och har förutom flera yrkesverksamma år som dansare, arbetat inom musikfältet som kompositörer. Den kritikerrosade dockföreställningen Vill ha hund på Dockteatern Tittut blev startskottet för deras samarbete där de fick chansen att kombinera deras förkärlek för dans, dockor och musik. Samarbetet fortsatte sedan på Dockteatern Tittut med föreställningen SNÖ och nu Avig i egen regi som spinner vidare på deras tidigare verk.

Föreställningen skapas av TUBO & Co. Den produceras av Smart frilanskooperativ i samarbete med Unga Dramaten och i samproduktion med Dansens Hus Stockholm. Med stöd av Kulturrådet och Stockholms Stad.


Datum: 6 juni
Tid: Föreställningen startar 16.00, vi bjuder på tårta innan. Dörrarna öppnas kl 15.00.
Rekommenderad ålder: Från 7 år
Föreställningens längd: 40 min

Vid frågor, kontakta: hej@midsommargarden.se

I samarbete med Dansistan/Cirkusistan. Med stöd från Stockholms Stad och Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Minnesfond.

Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Lokal

Midsommargårdens stora sal, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer