Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Familjeföreställning: Barberaren i Sevilla

Eventet är avslutat

Familjeföreställning: Barberaren i Sevilla

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

24 sep 2023 15:00 - 17:00

Beskrivning

Barberaren i Sevilla

Höstens galnaste flamencocrossover-akt öppnar höstsäsongen med en föreställning för alla åldrar: Barberaren i Sevilla den äkta flamencopantomim-versionen!

Sevilla – flamencons huvudstad och spelplatsen för en av världens mest kända operakomedier. Vad passar då bättre än stadens egen musik till grevens charader och clowneri – tolkad av en urflippad mimare och Rosinas hetlevrade flamencodans?

Missa inte när Chicos Fritos Teater sätter upp “Barberaren i Sevilla” med pantomim, munspel, gitarr och flamencodans – en fullspäckad ökenflamenco-opera. Se greven och barberarens galna upptåg för att med munspel och gitarr i flamencotakt befria Rosina från den självgode doktor Bartolos klor.

Efter ett set med Barberaren i Sevilla om ca 60 min, bjuds det traditionsenligt på ett tablao-set efter paus.

Medverkande:
Oliver Nilsson – skådespelare
Pia del Norte – dans
Olle Pelayo Lind – munspel
Jonathan Bondesson – gitarr

I husbandet:
Pia del Norte – dans
Olle Pelayo Lind – gitarr, munspel
Jonathan Bondesson – gitarr
Irene Pelayo Lind – sång

Dörrarna öppnas kl 14, programmet börjar kl 15. Boklundens servering är öppen med caféförsäljning och möjlighet att njuta av trädgården från kl 14.

Övriga frågor kring lokalen kan mailas till: anna@boklunden.se

Pris:
Ordinarie: 100 kr/st 
Barn och unga (7-18 år): 50 kr/st 
Barn upp till 6 år: gratis inträde

Arrangemanget genomförs med stöd av Region Skåne och Lunds kommun, i samarbete med FlamencoFredag, Folka Kulturförening och World Sessions Syd och Heja Lund.

Arrangör

World Sessions är en konsert, och sessionsserie med folk- värld och rootsmusik i Göteborg och Västra Götaland!

Varje torsdag är det jamsession på Mosaik Konstcafé på Allmänna vägen 16 i Göteborg. Läs mer på www.worldsessions.se

Lokal

Boklunden Konferens, Trollskogsvägen, 247 95 Torna-hällestad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer