skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

F.K.Ü & ERADIKATED THRASHES BACKSTAGE

Eventet är avslutat

F.K.Ü & ERADIKATED THRASHES BACKSTAGE

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

23 feb 2024 21:00 - 23:45

Beskrivning

Thrashmetal i världsklass väntar oss denna kväll när F.K.Ü. och ERADIKATED intar scenen på Backstage!

F.K.Ü. vänner av skräckfilm och rock av den hårdare sorten, väntan är över!

2017 firade F.K.Ü. 30 år som band genom att släppa det bloddrypande albumet 1981. Målet var att ta lyssnaren tillbaka till de dagar då du och dina vänner gick till den lokala videobutiken för att hyra de senaste videosläppen fyllda med ikoniska skurkar, stora knivar, zombies, kannibaler och kreativa dödsscener.

För sex år sedan släpptes ”1981”, en hel skiva tillägnad skräckfilmer från just det året. Nu har äntligen uppföljaren släppts med den självklara titeln ”The Horror and the Metal”.

ERADIKATED bildades som The Generations Army 2015, återföddes som Eradikated i september 2021. I oktober samma år gjorde bandet sin första liveshow som Eradikated och var support till The Haunted på Plan B i Malmö, Sverige. I juni i år spelade bandet för sin största publik hittills då de hade det ärofyllda uppdraget att öppna Sweden Rock Festival 2023. De är

aktuella med albumet “Descendants” som släpptes den 6 oktober.

Eradikated spelar thrash metal som det ska låta - hårt, snabbt och kompromisslöst. Även om mycket inspiration är hämtad från 1980-talets Bay Area-scen, är soundet tveklöst 2020-tal. Eradikated kommer med kaos.

Ålder 18 år

Boka bord på info@backstagerockbar.se

Välkomna!

Lokal

Backstage Rockbar, Kungsgatan 24, 461 30 Trollhättan

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer