skip to main content

Exultate Deo

Sista chansen

Exultate Deo

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 17:00 - 18:00

Beskrivning

Gläd dig i Gud, vår hjälpare: sjung högt till Jakobs Gud!

Med dessa jublande ord bjuder Göteborgs Akademiska Kammarkör in till vårkonsert i Lundby Nya Kyrka den 25 maj. Som namnet antyder ramas programmet in av två sakrala verk med namnet Exultate Deo - konserten inleds i 1500-tal med Palestrina, och avslutas i 1900-tal med Poulenc. Däremellan ryms såväl 1800-talsromans som moderna tongångar, med körverk av bland andra Felix Mendelssohn-Bartholdy, Wilhelm Peterson-Berger, och Sven-Eric Johanson. Konserten arrangeras i samarbete med Sensus.

Biljettpriser:
Förköp, ordinarie pris: 180 kr
Förköp, reducerat pris*: 150 kr

Köp i dörren, ordinarie pris: 200 kr
Köp i dörren, reducerat pris*: 180 kr

* Reducerat pris för dig som är under 18 år, student, pensionär, eller arbetssökande.

Varmt välkomna!Arrangör

Göteborgs Akademiska Kammarkör (GAK) är Göteborgs Universitets blandade kör under ledning av Mathias Harms. Kören sjunger framför allt klassisk repertoar.

Lokal

Lundby nya kyrka, Lundbygatan 2, 418 76 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer