skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Extraterrestrial - Sean Ge & Jenni Louwén (SE)

Eventet är avslutat

Extraterrestrial - Sean Ge & Jenni Louwén (SE)

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 nov 2023 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Hur kommer det sig att vi avbildar outforskade fenomen på ett visst sätt när det inte finns källor och bevis nog för att fastställa faktan? Varför är vi så fascinerade av liv vars existens inte är bevisad och varför väljer vi att illustrera dessa varelser med mänskliga proportioner?

EXTRATERRESTRIAL är en dansföreställning uppbyggd i ett dokumentär-format. Publiken kommer tas med på en resa till olika planeter där de bemöter olika varelser och får en inblick på hur deras liv påverkas av miljön. Varje planet har olika faktorer som förändrats och med jorden som utgångspunkt, får man se hur livet har utvecklats i alla dess former.Utöver konstformen dans, kommer föreställningen att lägga stor tyngd på det visuella. 

Genom fokus på bakgrundsanimationer, ljus, kostym vill vi skapa ett rum och en upplevelse som är svår att glömma. 

Vår nyfikenhet på det okända är ett faktum och vi ser intresse i att fördjupa oss i ämnet och utforska olika möjligheter med vårt konstnärliga uttryck. Vår tanke är att akterna ska visualisera ett alternativt liv på en planet eller en del i universum. Som inspiration till detta används serien “Alien Worlds” på Netflix som är en dokumentär där vetenskap, som grundas på jordens uppbyggnad, gjorts om till nya världar och hur dessa förändringar skapar ett visst typ av liv. På samma sätt, vill vi använda oss av människokroppen för att utforska dess möjlighet att skapa former och varelser.

Koreografi: Jenni Louwén & Sean Ge
Medverkande: Jenni Louwén, Sean Ge, Mpululu Ntuve
Kostym: Kirana Slättner
Musik & Animation: DaT Production (Denny Hultén & Tony Hultén)
Coaching: Peter Svensson
Foto: Saga Strömqvist

Läs mer om Extraterrestrial på www.vitlycke.org

Projektet valdes ut till produktionsresidensprogram anordnat av Västra Götalandsregionen, Förvaltning för Kulturutveckling i samarbete med Vitlycke – Centre for Performing Arts, Stora Teatern/Göteborgs Dans- och Teaterfestival, Vara Konserthus och Vänersborgs kommun.

Lokal

Vitlycke - Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer