skip to main content

Extrainsatt Konsert/ JoMi - A Tribute to Joni Mitchell

Extrainsatt Konsert/ JoMi - A Tribute to Joni Mitchell

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

30 mar 2024 20:30 - 23:00

Beskrivning

Extrainsatt Konsert!

På grund av det stora intresset och att det snabbt blev fullbokat den första konserten så finns det nu möjlighet att boka plats till en ny konsert med JoMi - A Tribute to Joni Mitchell.

JoMi är en nystartad sextett från Skurups folkhögskola som tolkar Joni Mitchells musik. Gruppen bildades av en gemensam kärlek för Joni och hennes fantastiska låtar. I samband med att hon fyllt 80 år åker gruppen ut på turné 2024, för att hylla hennes stora artisteri och konstnärskap.

I repertoaren finner man en blandning av hennes mest välkända låtar, såsom Both Sides Now, A case of you, Big Yellow Taxi, men även andra låtar som tilltalar de allra största Joni-entusiasterna.

Bandet består av sex unga musiker från hela landet och Danmark


Lydia Cronberg - Vokalist // Albin Fahlén - Saxofon // Nadja Nilsson - Trummor // Thøger Theilgaard - Gitarr // Noah Jonsson - Bas // Arvid Bärtås - Piano

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer