Extrainsatt 15 juni Sommarkväll på skäret med Martin Stenmarck

Event inställt

Extrainsatt 15 juni Sommarkväll på skäret med Martin Stenmarck

Biljetter från 1,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2022 17:00 - 22:00

Beskrivning

En skärgårdsupplevelse utöver det vanliga

Häng med på en unik sommarkväll i det gamla livbåtshuset ute på idylliska Rönnskär i Söderhamns skärgård där Systrarna Söderström dukar upp till middag och Martin Stenmarck bjuder på en intim konsertupplevelse.

Taxibåten Hulda och Ribcharter Hälsingland tar er från Stugsundskajen ut på havet.

På Rönnskär serveras en välkomstdrink innan det är dags att avnjuta Systrarna Söderströms välkomponerade ”Ömeny” i det mysiga livbåtshuset. I priset ingå dessutom ett glas vin/öl/alkoholfritt.

Martin Stenmarck avslutar kvällen och ca kl 22 vänder vi tillbaka mot fastlandet.

Arrangör

Produktion/event/musik

Lokal

Rönnskär Rönnskär, 820 22 Söderhamn, 820 22 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.