EXPERIMENT WITH DREAMS // Göteborgs Internationella konstbiennal @Smedjan

6 okt 2017 18:00 - 20:00

Smedjan, Volrath Bergs väg 12, 448 50 Tollered

En turnerande performancekonsert i nio akter där Cia Runesson, scenkonstnär, läser upp valda brev och Hanna Chawki, musiker, artist och poet, ackompanjerar texten med improvisation på synth.

Experiment With Dreams består av 200 brev riktade till makthavare inom politik och näringsliv, organisationer, institutioner och kändisar. Konstverket är en reflektion över den sociala och ekonomiska situationen i världen. Please send us some money är en genomgående och avslutande uppmaning i alla deras brev. och i den frasen finns också en rättvisetanke; har vi inte alla tänkt det som den amerikanske science fiction-författaren William Gibson eller psykoanalytikern Sigmund Freud har tänkt, eller har vi inte alla skapat det andra skapat, även om det bara är i fantasin?

Experiment With Dreams igår som satellit i Göteborgs internationella Konstbiennal och föreställningen sker i samarbete med Nääs Konsthantverk.

Smedjan håller öppet mellan 17.00 – 20.30. Konserten varar i cirka 40 minuter.

Quiz
Direkt efter föreställningen Experiment With Dreams blir det quiz på temat kultur och politik. Quizzen består av 20 frågor med paus efter hälften av frågorna. Förmodligen sker gruppindelning naturligt men om någon kommer ensam så ser vi till att alla kommer med i ett lag. Rättning sker gemensamt och ett pris kommer att delas ut.

BILJETT
Som vanligt är det medlemskap som gäller på våra arrangemang. Men förköper du din biljett här så ingår medlemskap och du är varmt välkommen.

- Entré 100 kr (varav 50 kr i medlemskap i Kulturföreningen Smeden & Spindeln.)
- Redan medlemmar betalar 50 kr i entré.

VI SES!

Biljett (inkl. medlemskap) Ej tillgänglig
Biljett (medlem) Ej tillgänglig